davidkoningathene3

Uitnodiging Benefietavond 31 mei

  • Presentaties gesponsorde projecten
  • Wethouder Coby Pennings over onstaansgeschiedenis Zutphense H.A.N.D.
  • Uitleg over sponsoring; wanneer komt een project in aanmerking?

De Zutphense Hand is al meer dan veertig jaar een begrip in Zutphen. Met de vele enthousiaste vrijwilligers zamelt zij via de kringloopwinkel aan de Kolenstraat geld in voor goede doelen, oftewel ‘Hulp Aan Noodlijdende Derden’. De manier waarop zij goede doelen kiest en steunt, wil Hand graag aan u presenteren.

Daarom nodigen wij u van harte uit voor de speciale benefietavond op 31 mei in het Volkshuis in Zutphen. Het wordt een gezellige avond waar u kennis kunt maken met de Zutphense Hand en de goede doelen die zij steunt in vele verschillende delen van de wereld.

Zo vertellen een aantal goede doelen die steun van Hand hebben ontvangen over hun project, en zal wethouder Coby Pennings haar ervaringen vertellen met het begin van de Hand, waar haar vader, marktkoopman Hanemaaijer, de basis voor heeft gelegd. We nemen u mee langs Azië, Afrika en natuurlijk Zutphen. Met een beetje geluk maken we op de avond zelf live contact met David Koning in Griekenland.

Altijd al benieuwd geweest naar de Hand en haar doelen? Heeft u zelf een goed doel dat steun kan gebruiken? Kom dan zeker even langs om na de presentaties te netwerken met andere goede doelen en met het bestuur van de Zutphense Hand. Kent u mensen in uw omgeving die betrokken zijn bij goede doelen? Neem hen mee!

Wij zien u allen graag op 31 mei!

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 31 mei 2017
Aanvang: 19:30 inloop met gratis koffie, programma start om 20:00 uur
Locatie: Het Volkshuis, Houtmarkt 62 Zutphen.
Aanmelden en informatie: redactie@www.zutphensehand.nl (aanmelden is niet verplicht maar wel zeer gewenst). Het volledige avondprogramma volgt binnenkort.

project & redactieIn gewone taal

Pin It on Pinterest

Share This