Afscheid vrijwilliger hand

Meer dan 25 jaar vrijwilliger bij Hand

Vrijwilligers die al meer dan 25 jaar werken voor Kringloopwinkel Hand? Bij Hand zijn ze geen uitzondering. Reden om de komende tijd enkele van deze trouwe medewerkers voor te stellen. Bert Arendsen (afbeelding) haalde en bracht tot voor kort spullen voor de winkel met de bestelbus van Hand. Hij werkte de laatste jaren samen met Jan Vreman en Paul Voulon.
Bert heeft dit 33 jaar lang iedere zaterdag gedaan. Deze maand nam hij afscheid, Bert wil meer tijd besteden aan zijn familie. Hand zocht hem op en verraste hem met een cadeautje. We wensen hem heel veel geluk.

Paul Voulon rijdt al 25 jaar mee op de bestelbus van Hand. Iedere maand haalt hij op zaterdag spullen op, of brengt ze weg. Ook hij en zijn vriendin Regi werden verrast met een presentje.

25 jaar in dienst vrijwilligers

Paul Voulon met vriendin Regi

Stofzuigerploeg

Op de foto hieronder staan drie van de vijf dames van de stofzuigerploeg. Alie Groot Tjootink, Hennie Hiddink en Betsie Schieven werken maar liefst 40, 42 en 34 jaar bij Hand. Eens per 6 weken stofzuigen ze de winkel van boven tot onder, en van achteren naar voren. Een flinke klus waar we zo blij mee zijn.

In het nieuwe jaar besteden we meer aandacht aan de stofzuigerploeg. Er is veel over te vertellen. Ook de oudste medewerkster van Hand, werkt in deze ploeg.

vrijwilligers stofzuigerploeg

Hennie, Alie en Betsie uit Baak houden de winkel Hand stofvrij.

Ook vrijwilliger worden? Dat kan! We hebben altijd mensen nodig. Haal het formulier in de winkel.

project & redactieIn gewone taal

Pin It on Pinterest

Share This