Kringloopwinkel

KringloopwinkelAl meer dan veertig jaar heeft onze stichting een Kringloopwinkel in Zutphen. De opbrengst van de winkel schenken we aan goede doelen. We zijn begonnen op de markt van Zutphen. Op het hoekje van de bloemenkraam van de heer Hanemaaier. Na enkele omzwervingen, zitten wij in een schitterend pakhuis in de Kolenstraat. De Kolenstraat is een van de smalle straatjes van Zutphen. De winkel heeft een verrassend groot vloeroppervlak, met drie winkelvloeren. De prijzen zijn heel redelijk, ook voor mensen met weinig geld.

Spullen inbrengen?

Heeft u spullen in te brengen? U kunt ze tijdens de openingstijden afgeven bij de winkel. Zware, moeilijk te vervoeren spullen kunt u ook laten halen.

Let op: we kunnen niet alles accepteren. U vindt hier een overzicht van de goederen die we helaas moeten weigeren.

Assortiment van de Kringloopwinkel

Huisraad, huishoudelijke artikelen en electronica
Op de begane grond van onze winkel vindt u: serviesgoed, meubels, speelgoed, audio, elektronica, stekkers, keukenapparaten, tuingereedschap en nog veel meer. Elke dag is er nieuwe aanvoer van spullen. Kom regelmatig even in onze winkel. U vindt telkens wat anders.

IMG_8439a

Grote collectie boeken en cd’s op 1e verdieping

Muziek, boeken en kleding
Op de eerste verdieping is een uitgebreide boeken- en platenafdeling. Elpees, singletjes, cd-tjes. Muziek van alle tijden. Ook op de eerste verdieping: onze kleding- en schoenenafdeling. Niet alleen voor volwassenen. U vindt hier ook kleren voor kinderen en baby’s.

Bedden, fitnesstoestellen en nog veel meer 
Op de tweede verdieping staan bedden, matrassen en nachtkastjes. Maar ook andere artikelen, zoals fitnesapparaten of droogrekken. U komt er steeds weer iets anders tegen. Een bezoek aan de tweede verdieping is altijd de moeite waard!

project & redactieIn gewone taal